Maler

Avtalemaler, sjekklister, prosessbeskrivelser og andre dokumenter

Fast eiendom

Eirik Espenes

Eirik Espenes

Advokat og partner i Brækhus Advokatfirma.

Cand.jur. 2000.

Eirik Espenes er utdannet ved Universitetet i Oslo og ble cand. jur. i 2000. I perioden 2000–2013 jobbet Espenes i Advokatfirmaet Horgen, først som advokatfullmektig frem til 2004, deretter som advokat og senere som partner fra 2007. Fra 2013 har han vært partner i Brækhus Advokatfirma.

Espenes jobber med rådgivning og rettslige prosesser innen fast eiendom og entreprise og har særlig erfaring med utvikling, forvaltning og overdragelser.

Ingerid Eidesvik Lie

Ingerid Eidesvik Lie

Assosiert partner i Brækhus Advokatfirma.

Master i rettsvitenskap 2010.

Ingerid Eidesvik Lie er assosiert partner i Brækhus Advokatfirma, hvor hun i hovedsak jobber med rådgivning og rettslige prosesser tilknyttet fast eiendom. Eidesvik Lie har master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen, og hun fikk sin advokatbevilling i 2014. Etter endt utdanning jobbet hun først som advokatfullmektig i Advokatfirmaet Horgen fra 2011 til 2013, før hun startet i Brækhus Dege Advokatfirma i 2013.

I 2019 ble hun assosiert partner i Brækhus Advokatfirma. Hennes særkompetanse er innen forhandlinger og skjønn i forbindelse med ekspropriasjon av bolig og næringseiendommer, utvikling og omsetning av eiendom samt etablering og forvaltning av boligselskaper.

Pål Ansteensen

Pål Ansteensen

Senioradvokat i Brækhus Advokatfirma.

Master i rettsvitenskap 2007.

Pål Ansteensen har sin utdanning fra Universitetet i Oslo og fikk sin bevilling i 2010. I perioden 2008 til 2010 drev han egen virksomhet innen juridisk rådgivning. I 2010 startet han i Brækhus Dege Advokatfirma. Her har han blant annet jobbet som fast advokat, markedssjef og driftsdirektør. I 2018 ble han senioradvokat.

Ansteensen er kommersielt sterk, og hans spisskompetanse er innen rådgivning knyttet til eiendomstransaksjoner og kommersielle leiekontrakter. Han holder jevnlig kurs innen husleie og næringsleie.

Beklager, vi fant ingen maler.

Har du forslag til forbedringer?

Vi vil gjerne høre fra deg på chat eller e-post.