Maler

Spar tid og penger med våre kvalitetssikrede og oppdaterte dokumenter. På Juridika finner du over 200 dokumenter, sjekklister, prosessbeskrivelser og maler.
Kom raskere i mål

Med våre maler er mye av jobben allerede gjort. Vi gir deg det beste utgangspunktet for å levere dokumenter av høyeste kvalitet.

Skrevet og kvalitetssikret av jurister du stoler på

Vi samarbeider med kjente, respekterte navn innen hvert enkelt fagområde, slik at du kan være trygg på at innholdet er solid.

Oppdatert med de seneste endringene

Vi ajourfører våre maler jevnlig for å sikre at de er i tråd med gjeldende rettspraksis.

Ønsker du tilgang til våre maler?

Abonner på Juridika nå
Illustrasjon

Utforsk avtalemaler, sjekklister, prosessbeskrivelser og andre dokumenter.

Avtale- og obligasjonsrett

Sjur Ringstad

Sjur Ringstad

Partner i Advokatfirmaet Nicolaisen.

Cand.jur. 1996.

Sjur Ringstad er utdannet ved Universitetet i Oslo og ble cand.jur. i 1996. Det siste året ved UiO studerte Ringstad også sjørett ved University of Southampton. Før han fikk sin advokatbevilling i 2001, jobbet han blant annet som fengselsbetjent, juridisk rådgiver og seksjonsleder i DNB.

Fra 2000 til 2009 jobbet Ringstad i DNB. Han tok kurs i ledelse og hadde en rekke ulike roller hvor han jobbet med kontraktsrådgivning og anskaffelser. Etter dette jobbet han fire år som advokat i Affinion International AS med ansvar for juss i Norden.

I 2013 ble Ringstad ansatt som advokat i Advokatfirmaet Nicolaisen. Han var prosessfullmektig og jobbet med en rekke fagområder, blant annet kontraktsrett, offentlige anskaffelser og selskapsrett. Ringstad ble partner i 2016 og jobber fortsatt med varierte fagområder innenfor jussen. Han underviser dessuten i offentlige anskaffelser.

Christian Halvorsen

Christian Halvorsen

Advokat i Advokatfirmaet Nicolaisen.

Master i rettsvitenskap 2011.

Christian Halvorsen har master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen (2011). Hans hovedkompetanse er innenfor fast eiendom og kontraktsrett. Innenfor disse rettsområdene har han bred erfaring med juridisk rådgivning og tvisteløsning.

Etter endt utdanning startet Halvorsen i 2012 som fagkonsulent i næringsetaten i Oslo kommune. Han har spesialisering i markedsføringsrett og jobbet fra 2013 som juridisk rådgiver i Forbrukertilsynet med blant annet tilsyn med markedsføringsloven. Han startet som advokatfullmektig i Advokatfirmaet Nicolaisen i 2018.

Innenfor markedsføringsrett har Halvorsen jobbet særlig med saker knyttet til betalingsløsninger, kredittmarkedsføring og privatleasing av bil.

Har du forslag til forbedringer?

Vi vil gjerne høre fra deg på chat eller e-post.