Maler

Spar tid og penger med våre kvalitetssikrede og oppdaterte dokumenter. På Juridika finner du over 200 dokumenter, sjekklister, prosessbeskrivelser og maler.
Kom raskere i mål

Med våre maler er mye av jobben allerede gjort. Vi gir deg det beste utgangspunktet for å levere dokumenter av høyeste kvalitet.

Skrevet og kvalitetssikret av jurister du stoler på

Vi samarbeider med kjente, respekterte navn innen hvert enkelt fagområde, slik at du kan være trygg på at innholdet er solid.

Oppdatert med de seneste endringene

Vi ajourfører våre maler jevnlig for å sikre at de er i tråd med gjeldende rettspraksis.

Ønsker du tilgang til våre maler?

Abonner på Juridika nå
Illustrasjon

Utforsk avtalemaler, sjekklister, prosessbeskrivelser og andre dokumenter.

Immaterielle rettigheter

Julius Berg Kaasin

Assosiert partner i Brækhus Advokatfirma.

Master i rettsvitenskap 2014, LL.M. IP.

Julius Berg Kaasin er assosiert partner i Brækhus Advokatfirma, og jobber med immaterielle rettigheter og markedsføringsrett. Han ble i 2021 kåret til årets «Lovende talent» innen kategorien «Varehandel» og rangert innen «Immaterialrett» i Finansavisens Advokatundersøkelse for 2021.

Berg Kaasins engasjement for juss og særlig immaterialrett startet tidlig gjennom en interesse for merkevarebygging og teknologi, blant annet som deltidsansatt i klesbutikk under studietiden i Bergen. Han engasjerer seg særlig for praktisk rådgivning og kunnskapsformidling om beskyttelse av immaterielle rettigheter (IP) og vern etter markedsføringsloven. Berg Kaasin var ferdig utdannet ved universitetet i Bergen i 2014. Han har også en LL.M. i immaterialrett fra Queen Mary University of London fra samme år.

Har du forslag til forbedringer?

Vi vil gjerne høre fra deg på chat eller e-post.