Maler

Spar tid og penger med våre kvalitetssikrede og oppdaterte dokumenter. På Juridika finner du over 200 dokumenter, sjekklister, prosessbeskrivelser og maler.
Kom raskere i mål

Med våre maler er mye av jobben allerede gjort. Vi gir deg det beste utgangspunktet for å levere dokumenter av høyeste kvalitet.

Skrevet og kvalitetssikret av jurister du stoler på

Vi samarbeider med kjente, respekterte navn innen hvert enkelt fagområde, slik at du kan være trygg på at innholdet er solid.

Oppdatert med de seneste endringene

Vi ajourfører våre maler jevnlig for å sikre at de er i tråd med gjeldende rettspraksis.

Ønsker du tilgang til våre maler?

Abonner på Juridika nå
Illustrasjon

Utforsk avtalemaler, sjekklister, prosessbeskrivelser og andre dokumenter.

Selskapsrett

Tore Fjørtoft

Tore Fjørtoft

Partner i Advokatfirmaet Schjødt.

Cand.jur. 1998, ph.d. 2014.

Fjørtoft startet sin juridiske karriere i 1998 som vernepliktig jurist i juridisk avdeling i Forsvarets overkommando. Deretter tilbrakte han ti år i Justisdepartementets Lovavdeling. Han har lang erfaring med lovarbeid, både som lovrådgiver i Justisdepartementet og som leder, sekretær og medlem av lovutvalg. Han har en doktorgrad i samvirkerett fra Det juridiske fakultet ved Universitetet i Oslo.

Fjørtoft begynte som advokat i Advokatfirmaet Schjødt i 2014. Her jobber han særlig med sammenslutningsrett, kontraktsrett, forvaltningsrett og fiskeri- og havbruksrett. Han er tilknyttet firmaets industriavdeling, utredningsgruppen og faggruppen for fiskeri og havbruk. Han har et overordnet ansvar for å utarbeide og oppdatere firmaets maler innen selskapsrett. Schjødt er et av Nordens ledende advokatfirmaer med kontorer i Norge, Sverige og Storbritannia. Firmaet har sterke miljøer innen prosedyre, transaksjoner og rådgivning og har mottatt en rekke utmerkelser for sitt arbeid.

Har du forslag til forbedringer?

Vi vil gjerne høre fra deg på chat eller e-post.